perjantai 3. huhtikuuta 2015

SalamiMeatzza ♥





















Iltapalaksi päätin pyöräyttää pitkästä aikaa
yhden lemppareistani eli Meatzzan

Pohja tulee jauhelihasta ja
miulla oli tällä kertaa
400 g rotukarjan naudan jauhelihaa.
Se vaivataan kunnolla ja
painellaan pellille leivinpaperin päälle
litteäksi pyöreäksi levyksi.
Nyt maustoin sen ripottelemalla mausteet vaan pintaan.
Suolaa, mustapippuria, chilirouhetta, valkosipulijauhetta,
timjamia, pizzamaustetta, paprikajauhetta.
Mausteiden päälle kaadoin reilusti paseerattua tomaattia mitä
hieman sekoitin mausteiden kanssa siinä päällä.
Sitten salamia, tuorerucolaa, tomaattia,
mozzarellaa ja vuohenjuustolastuja.

Uuniin, ensin 250 astetta ja noin
kymppiminsa. Sitten lämmön alennus 200 asteeseen ja
paisto kypsäksi.

Ja juu, tiiäntiiän... Millään et malttais antaa vetäytyä mutku
pakko on :)
Eli semmonen puol tuntia vetäytymistä jolloin maut tasaantuu ja
pääsee kaikki oikeuksiinsa :)
Ja juu, sit pääset syömään...
Niin miekii, Nams






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti