perjantai 17. huhtikuuta 2015

TimjamiSienet ja Paistettu Grillijuusto ♥


















Ja simppelillä päivityksellä
Marjolan Köökistä jatketaan :)

Viipaloi tuoreet herkkusienet sopivan kokoisiksi ja
leikkaa grillijuusto haluamasi paksuisiksi viipaleiksi.
Pannuun voita sekä oliiviöljyä.
Laita herkkusienet paistumaan ja
mausta suolalla sekä timjamilla.
Timjamia saa olla reippaasti ja
voit käyttää sekä tuoretta että kuivattua, kumpaa nyt
sattuu olemaan.
Lisää grillijuustot pannulle ja
mausta chilirouheella sekä valkosipulijauheella.
Ota juustoon hyvä väri ja
rapsakka pinta.
Sienet sekä juusto kypsyvät hyvin samalla pannulla samaan
aikaan.

Tarjoa lisukkeena lihan, kalan tai kanan kera tai
naati ihan sellaisenaan vihreän kanssa niinkuin
mie tänään






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti