maanantai 27. huhtikuuta 2015

YrttituorejuustoTäytteiset Lihapullat ParmesaaniTomaattiKastikkeella ♥






















Lihapulliin miulla oli noin
400 g jauhelihaa mihin lisäsin
2 kananmunaa,
2 kourallista juustoraastetta ja
mausteina
suolaa, juustokuminaa, chilirouhetta, timjamia,
paprikajauhetta, valkosipulijauhetta

Lihapullataikinaan vaivaa kaikki ainekset kunnolla sekaisin ja
anna olla huoneenlämmössä noin tunti.

Muovaa huoneenlämpöisestä massasta lättänä pikku pihvi käden päälle ja
laita sille yrttituorejuustoa.
Muotoile pulliksi.
Kierittele pullat parmesaanirasteessa ja
paista voissa kypsäksi.

Tomaattikastikkeeseen kaada 1 tölkki tomaattimurskaa
kattilaan.
Mausta parmesaanirasteella, YesDelin Karppisokerilla *Kliks*, chilillä, valkosipulilla,
suolalla, sitruunavalkoviinitetikalla, timjamilla ja
savupaprikamausteella.
Anna pulputella noin tunnin ajan jonka jälkeen
aja sauvasekoittimellä tai blenderillä tasaiseksi.

Tarjoile pullaset kastikkeessa ja
lisukkeeksi sopisi esim kesäkurpitsasta tehty "pasta"
eli kesäkurpitsat vaan suikaleiksi ja äkkiä pannulla öljyssä kypsentäen.
Ihan  t a j u t t o m a n  hyvää







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti