sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Yrttinen JuustoPannari ♥





















Jääkaapista löytyi muutama nahistunut yrttinippu sekä
suorastaan luvattoman paljon juustoja...
Joten suolaista pannaria piti sitten tekemän...
Toivon mukaan Ystäväiset ette oo jo ihan kyllästyneitä
miun ikuisiin suolaisen pannarin resepteihin :)

250 g feta juustoa muruina
125 g mascarponen tuorejuustoa huoneenlämpöisenä (helpompi sekoittaa )
200 g mozzarellaraastetta
6 kananmunaa
puntti rucolaa
puntti basilikaa
1 dl mantelijauhetta
100 g kirsikkatomaatteja 
mausteina
suolaa, espanjalaista mausteseosta, cayennepippuria,
valkosipulirouhetta myllystä, sinappijauhetta

Sekoita kirsikkatomaatteja lukuunottamatta kaikki ainekset
kunnolla sekaisin ja kaada vuokaan.
Puolita kirsikkatomaatit pannarin päälle ja
paista 200 asteessa noin puolisen tuntia.
Anna vetäytyä sama puolisen tuntia ja
naati raikkaan salaatin kera.
Sopii taas niin evääksi, ruuaksi, aamupalaksi, iltapalaksi ...
Vaikka mikskä palaksi :)
Namiahan se







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti