maanantai 21. joulukuuta 2015

TaateliKaakun Tuoksua ♥

Hei vaan Kaikille
Rakkaille Lukijoille ♥

Marjolassa on tapahtunut pientä muutosta sen suhteen että
hiilihydraattitietoinen syöminen on jäännyt poies ja en siksi oo mitään
päivitellyt.
Ja koska sitä saattaa Joku/Jotkut miettiä että miksi näin niin kerron
heti että miulta pamahti kilpirauhanen karppauksen takia eli
meni vajaatoiminnalle ja sitten vanhat syömishäiriöt alkoivat vaivaamaan joten
miulla ei kestänyt kroppa eikä pää ja palasin sekasyömiseen ja sen
johdosta voinkin nyt tällä hetkellä suht hyvin :)

Mutta ikävä bloggaamiseen jäi ja siitä syystä päätinkin että palaan
rakkaan harrastuksen pariin ♥
Blogin luonne tulee siis muuttumaan ja jatkossa päivittelen
reseptejä laidasta laitaan :)

Loppuvuoden meinasin kehitellä uusia ideoita ja juttuja
blogia varten ja ens vuoden alusta palata kirjuuttelemaan uusin reseptein ja
kuvin :)
Toivottavasti Pysyt mukana jatkossakin,
siitä oisin kovin onnellinen ♥
Ruokapuolesta monikin ruoka tulee jatkossakin sopimaan hiilihydraattitietoiseen
syömiseen, leivontapuoli tulee keskittymään niin sanotusti normaaliin
leivontaan :)
Toki saatan joskus sinnekin jonkun hyväksi havaitun karppireseptin
heittää :)

Nyt toivottelen
Kaikille Lukijoilleni oikein ihanaista Joulun Aikaa ja
Riemukasta Uutta Vuotta ♥
Nähdään siis ensi vuonna!

Loppuun laitan taatelinkaakun tuoksuiset terveiset
Marjolasta ♥
Reseptiä tuolta ->  *Kliks*

Rakkain Terveisin
Marjo



11 kommenttia:

  1. Hyvää joulua marjolaan, kilolla ollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki ja
      kiva kun Oot kuulolla vieläkin ♥

      Poista
  2. Kiva kun palasit blogiisi, kyllä täällä ihania reseptejä odotellaan :) Minäkin jätin karppaamisen ja nykyään syön hiilihydraattitietoisesti. Ja voin aika hyvin myös. Hiilihydraatit joita syön tulevat pääasiassa kasviksista, hedelmistä ja täysjyvätuotteista. Toki Joulunaikaan kuuluvat myös ihanat leivonnaiset :) Hyvää ja Herrrkullista Joulua myös sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susu ja
      Samoilla linjoilla sitten mennään Siun kanssa nyt :)
      Valkoista viljaa ja sokeria välttelen kyllä kans edelleen parhaani mukaan,
      tosin nyt joulun aikaan menee niitäkin pikkasen reilummin :)
      Kiva kun Oot mukana ♥

      Poista
  3. Voi ei, tsemppiä! :/ Itselläkin jäi tiukka VHH juuri samaisesta syystä, kilpirauhasen vajaatoiminta iski. Pilkettä-blogi on kyllä edelleen pystyssä, mutta siellä on nykyään enemmän paleotyylisiä reseptejä ja muutenkin tavoitteena kokonaisvaltainen hyvä olo.

    Hyvää joulua, Marjo!

    PS. Pilkettä on muuttanut wordpressistä bloggeriin,
    uusi osoite on http://ssiiripilketta.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämellinen Kiitos Siiri ♥
      Ja laitetaampa uusi osoite muistiin ♥

      Poista
  4. Hyvää Uutta Vuotta Marjolaan, varmasti herkutellaan edelleenkin yhdessä. Minäkin olin aikoinaan tiukka karppi, mutta nykyisin sekasyöjä, herkuttelija, kuitenkin yritän syödä hiilihydraatttitietoisesti, mottona )90% kum syö oikein 10% voi sitten löysäillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämellinen kiitos viestistä ja
      ihana kuulla että mukana Oot ♥

      Poista
  5. Täällä toinen, jolla simahti kilppari muutama vuosi sitten. Aika pitkälti samoilla linjoilla mennään =) Itse pyrin syömään gluteenittomasti (puhdasta täysjyväkauraa ja täysjyväriisiä), sokerittomasti (hunaja ja koivusokeri käytössä) ja hiilarit otan: kaura/riisi, marjat, hedelmät, juurekset, lisäksi vielä hyvät rasvat jne. Puhdasta aitoa ruokaa. Mielenkiinnolla jään odottamaan uusia kokkailujasi! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsikka viestistä ♥
      Hyvälle kuulostaa Siun linjaus syömisissä :)
      Uusia kokkailuja tulossa kyllä, alkuvuos mennyt hieman sairastellessa niin en oo vielä tarttunut toimeen mutta kyllä se tästä :)

      Poista