maanantai 11. huhtikuuta 2016

PekoniJuustoPannari ♥





















Hei vaan piiiiitkästä aikaa Kaikki Rakkaat
Lukijani
Ja anteeksi pitkä poissaoloni mutta
alkuvuosi on  ollut hieman rankahko jos näin tyytyisin kertomaan.
On ollut väsyä ynnä muita aatoksia päässä ja ruuanlaitto ajoittain
ollut meiningillä mennään sieltä mistä aita on matalin.
Tosin nyt miettiessäin mieleeni tulee samantein oman rakkaan kanssa
tehdyt ruuat; thaimaalaista, intialaista, pastoja, pizzoja ja
muuta ihanaa... Nyt mietin hölmönä miksen niistä oo raportoinut 
mitään... Tyhmä mie, anteeks!
Mutta nyt korjaan tapani ja julkaisen yhden lempiresepteistäni ja
on taas laatuaan että käy mihin kellonaikaan hyvänsä syötäväksi ynnä
täytteitä voipi muutella oman jääkaapin sisällön mukaan.
Ja onhan näitä ollut aiemminkin mutta nyt ensimmäinen vehnäjauhoa 
sisältävä ynnä uudet täytteet, sovitaaks näin :)

Pellilliseen tarvitset:

1 iso keltasipuli
2 punaista suippopaprikaa
140g pekonia 
10 kananmunaa
2,5dl kuohukermaa
200g mozzarellaraastetta
150g sinihomejuustoa
200g fetaa
1 nippu rucolaa
2dl vehnäjauhoa ( gluteenittomat voivat korvata gluteenittomilla 
jauhoseoksilla ja vähähiilihydraattiset voivat käyttää esim. pähkinäjauhoja.
Suhteet sitten käytetyn jauhon mukaan )
Mausteena:
ripsaus suolaa, timjamia, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta,
chilirouhetta, cayennepippuria, pippurisekoitusta

Suikaloi ja pilko tarvittavat aineet.
Pannun kautta voissa paistaen 
paprikat, sipulit ynnä pekoni.
Paistele pekoni rapsakaksi ynnä paprikat ja sipuli pehmeiksi.
Sekoita isossa kupissa muut aineet ja
lisää seos pannulta sekaan.
Mausta halusi mukaan ja sekoita kunnolla.
Kaada massa leivinpaperitetulle pellille ja
paista 200 asteessa noin puolisen tuntia.

Helppoa herkkua, 
nams








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti